Het gezelligste popkoor van Boskoop!

1 november, 2017

Met ingang van 1 november 2017 is Hans Buis uit Zoetermeer de dirigent van ons koor.

Op achtjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgellessen van zijn buurmeisje. Een paar jaar later kreeg hij les van Wim Loef, die hem heeft klaargestoomd voor het conservatorium.

Na de middelbare school is Hans Schoolmuziek gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met als hoofdinstrument het orgel. Hij vond koordirectie één van de leukste vakken van de docentenopleiding. Vandaar dat hij tijdens zijn studie al aan de slag is gegaan als dirigent van een kinderkoor.

Na zijn studie is Hans, naast het dirigeren, gaan lesgeven op diverse scholen waarbij hij snel ontdekte dat het werken met kinderen van basisscholen het beste bij hem paste. Naast het lesgeven heeft Hans door de jaren heen diverse (kinder)koren gedirigeerd in Zuid Holland en is inmiddels ruim 20 jaar werkzaam als dirigent.

Het gezelligste popkoor van Boskoop!

.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar