Het gezelligste popkoor van Boskoop!!

11 oktober, 2018

DaCapo_logoDa Capo’s Popkoor is een gemengd koor (hoge sopranen, sopranen, alten, tenoren en bassen) dat zich volledig toelegt op de vertolking van eigentijds poprepertoire.”

Combo“Combonation,  het ideale combo voor uw koorproject!”

Dit combo bestaat in de basis uit drums, toetsen en basgitaar, maar kan aangevuld worden met gitaar en elk ander denkbaar instrument. Zij hebben ons al meerdere malen begeleid tijdens onze optredens.”

“The Cube is in Boskoop dé locatie met een mooi groot podium, een geweldige lichtshow en fantastische akoestiek. Niet voor niets dus al vanaf het ontstaan de thuisbasis voor het Pop-In Koor!”

Het gezelligste popkoor van Boskoop!!

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Pop-In-Koor Boskoop 1 week ago

Hey hello, ben jij lid van de Rabobank? Dan kun je nog op ons stemmen tot 24 oktober! Je mag op 3 clubs stemmen en iedere stem is geld waard! #raboclubsupport #iederenverdienteenclub

Pop-In-Koor Boskoop 3 weken ago

Hierbij nogmaals de link van de Rabo ClubSupport! Help jij ons ook? Als je lid bent van de Rabobank in onze regio kun je stemmen, op 3 clubs! Iedere stem is geld waard! Wij sparen voor nieuwe geluidsapparatuur! #RaboClubSupport #iedereenverdienteenclub rabobank.nl/leden/clubsupp…