Het gezelligste popkoor van Boskoop!

23 november, 2015

DaCapo_logoDa Capo’s Popkoor is een gemengd koor (hoge sopranen, sopranen, alten, tenoren en bassen) dat zich volledig toelegt op de vertolking van eigentijds poprepertoire.”

De All Star Band: het gezelligste bandje van de 21e eeuw, voor ieder feestje of het nu groot of klein is, warm of koud, licht of donker, nat of droog, hard of zacht. Een “kruip in de huid van” Band die muzikale thema’s brengt en die per optreden kan combineren; naar wens, smaak en keuze. Alles met bijpassende outfit en danspasjes uiteraard.”

Maispees_logo
“De 9-hoofdige Boskoopse band Maispees is een coverband waar blazers, ritmesectie, gitaar, percussie en zang elkaar treffen..  en verzorgt een avondvullend programma met een breed repertoire”.

Combo“Combonation,  het ideale combo voor uw koorproject!”

Dit combo bestaat in de basis uit drums, toetsen en basgitaar, maar kan aangevuld worden met gitaar en elk ander denkbaar instrument. Zij hebben ons al meerdere malen begeleid tijdens onze optredens.”

Het gezelligste popkoor van Boskoop!

.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar